Rakennekynnet ja värigeelaus

Rakennekynnet


Luonnolliset, koristellut, pitemmät tai lyhyet rakennekynnet, meiltä löytyy jokaiselle asiakkaalle sopiva vaihtoehto. Rakennekynnet antavat omille kynsillesi paremman kestävyyden ja kauniin ulkonäön, eivätkä vahingoita omaa kynttäsi. Kestävä ja suojaa antava geeli on liuskoittuvien ja hauraiden kynsien pelastus. Rakennekynnet ovat erityinen apu myös kynsien ja kynsinauhojen pureskelijoille sekä joidenkin kynsivaurioiden peittämiseen ja korjaamiseen. Kauniit ja huolitellut kynnet huomataan!

LCN eli Light Concept Nails on maailman johtava valokovetteisen kynsikosmetiikan valmistaja.

LCN-rakennekynnet ovat kauniit, kestävät ja turvalliset geelikynnet. Menetelmä on hajuton ja myrkytön ja on ollut markkinoilla jo vuodesta 1985 ja se perustuu hammaslääketieteessä käytettäviin LED-kovetteisiin paikkamateriaaleihin.

LCN-rakennekynsien pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin. Jatkuva tuotekehittely takaa, että LCN on aina askeleen edellä muita. LCN-rakennekynsien tuotekehitys on kohdistunut materiaaleihin, jotka ottavat mahdollisimman hyvin huomioon kynnen luonnollisen rakenteen. Siksi LCN-menetelmä antaa mahdollisuuden valita jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivan tekotavan ja materiaalit. Kuka tahansa voi siis saada kauniit kynnet, jotka kestävät arjen askareissa. LCN-rakennekynnet tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta, eivätkä värjäänny.

Kynnen pituuden tai lyhyyden sekä kärjen muodon saa itse päättää. Kynnelle voidaan tehdä ranskalainen manikyyri eli valkoinen kärki geelillä, jolloin se pysyy kauniina huoltovälin ajan. Rakennekynnet on myös mahdollista "lakata" värigeelillä, koristella timanteilla, glitterillä, free hand-kuvioilla jne. Voit myös lakata kyntesi kotona normaalisti tavallisella kynsilakalla. Lakka pysyy kynnellä erittäin hyvin ja se poistetaan asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella.


ENNEN RAKENNEKYNSIEN LAITTOA:
- vältä käsien liottamista vedessä, saunomista ja uintia (1 vrk)
- poista mahdollinen kynsilakka muutama päivä ennen varaamaasi aikaa
- vältä rasvaisten voiteiden ja öljyjen käsittelyä (1 vrk)
- jotkut lääkkeet ja luontaistuotteet voivat heikentää rakennekynsien pysyvyyttä
- huomioithan, että rakennekyntesi tarvitsevat n. 3 - 4 viikon kuluttua jatkokäsittelyn eli huollon


Tuotteet ovat korkealaatuisia, ammattikäyttöön tarkoitettuja geelejä. Käyttämäni tuotteet ovat tutkittuja ja turvallisia.
Ylläpidän ja päivitän osaamistani kouluttautumalla säännöllisesti.

Rakennekynsihuollot


Noudattamalla säännöllisiä huoltovälejä kyntesi säilyvät kauniina, siisteinä ja paikoillaan. Rakennekynnet huollatetaan säännöllisesti ammattilaisella yksilöllisestä kasvuvauhdista riippuen n. 2 - 5 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee asiakkaan oman kynnen kasvuvauhdista johtuen ja siitä kuinka kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huoltoaika kannattaakin varata jo samalla, kun kynnet tehdään.

Huollon yhteydessä vanhaa geeliä viilataan pois, vauriot korjataan ja kasvualue täytetään uudelleen geelillä. Kynsien ilmettä, kuten muotoa, pituutta ja koristelua ja ilman muuta myös väriä on mahdollista muuttaa aina huollon yhteydessä. Näin halutessasi kynsien ilmettä saadaan muutettua vaikka kerran kuussa.


Huom! Koska erilaiset kynsimateriaalit eivät välttämättä ole yhteensopivia, niiden yhdistäminen ei ole suositeltavaa.

Tekemiini rakennekynsiin annan viikon laatutakuun. Takuu ei kuitenkaan sisällä yksittäisen timantin irtoamista tai jos kynsi menee rikki asiakkaan omasta käytöstä johtuen tai jos alla on muualla laitettu rakennekynsimateriaali.

LCN Concept Nails tarjoaa myös monipuolisen valikoiman tarvikkeita ja hoitotuotteita, jotka täyttävät korkeat vaatimukset.


Näin pidät rakennekyntesi kauniina:

* älä revi tai nypi kynsiäsi tai geeliä
* älä käytä kynsiäsi työvälineenä
* älä naputtele pöytää tms. kynsilläsi
* ole varovainen painaessasi nappuloita kuten hissi ja WC-pönttö
* nostaessasi tavaroita tai auton ovenkahvaa sekä avatessasi auton turvavyötä käytä sormiesi sivuosaa
* suojaa kätesi kumikäsineillä koti-ja puutarhatöitä tehdessäsi

Hoito huoltojen välissä

Pitääksesi kyntesi huolitellun ja siistin näköisinä, kynsiä kannattaa itse kevyesti hoitaa huoltokertojen välillä. N. 1 - 2 viikon kuluttua rakennekynsien laittamisesta voi kasvurajaa tasoittaa kevyesti viilaamalla. Jos geeli on lähtenyt nousemaan irti kynnestä, kynsinauhan edessä näkyy vaalea alue geelistä. Tämä ilmaantunut alue on hyvä viilata pois. Varo kuitenkin viilaamasta omaa kynttäsi. Käytä myös kynsien lyhentämiseen viilaa, älä koskaan saksia tai kynsileikkuria!

Rakennekynsien poisto


Jos haluat luopua rakennekynsistäsi, varaa aika omalta kynsimuotoilijaltasi. Muista myös ilmoittaa etukäteen, jos olet varannut huoltoajan ja päätätkin poistattaa rakennekyntesi. Älä revi itse tai viilaa kynsiä pois. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija osaa viilata geelin pois kynneltä kynttä vahingoittamatta ja neuvoa kuinka jatkossa hoidat omia kynsiäsi parhaiten.

P.S. Rakennekynsien yleistyminen on saanut aikaan sekaannusta termeistä. Rakennekynsiä tehdään erilaisin menetelmin ja ainein. Kaikissa on kuitenkin kysymyksessä sama eli kynsien pituuden ja kestävyyden vahvistaminen. Siis geelikynnet, akryylikynnet, silkkikynnet jne. ovat kaikki rakennekynsiä. Kuten myös oman kynnen päälle levitettävä geeli, jolla haetaan kynnelle muotoa ja kestävyyttä. Geelilakkaukset ja ohuet kynnenvahvistukset ovat taas aivan eri asia.


VÄRIGEELAUS: QUICK COLOUR BASE GEL, täydellinen pohja värigeeleille! Quick colour base gel on nopeampi versio rakennekynsimateriaaleista. Tarvitaan vain yksi geeli, jota laitetaan kynnelle yksi ohut kerros. Sen jälkeen kynsi "lakataan" värigeelillä, ja lopuksi levitetään upean kiillon antava viimeistelygeeli. Tämä geelaus on tarkoitettu lyhyelle luonnon kynnelle, jonka pituutta ei ole tarkoitus jatkaa. Menetelmä tekee kynnestä vahvemman, mutta pitää sen joustavana. Sisältää keratiinia, joka hoitaa luonnollista kynttä. Lopputulos on ohut ja luonnollinen. Saatavana myös varpaankynsille!

Tämä menetelmä on vaihtoehto asiakkaalle, joka ei halua kynsiinsä pituutta, vaan haluaa kynsiinsä nopean vahvistuksen ja upean värin ja kiillon. Myös tällä tekniikalla tehdyt kynnet voi koristella.

Värigeelauksen huolto

Noudattamalla säännöllisiä huoltovälejä kyntesi säilyvät kauniina, siisteinä ja paikoillaan. Värigeelillä laitetut kynnet huollatetaan säännöllisesti ammattilaisella yksilöllisestä kasvuvauhdista riippuen n. 2 - 5 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee asiakkaan oman kynnen kasvuvauhdista johtuen ja siitä kuinka kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huoltoaika kannattaakin varata jo samalla, kun kynsiin laitetaan värigeelaus.

Huollon yhteydessä väri ja vanhaa geeliä viilataan pois, mahdolliset vauriot korjataan ja kynnelle laitetaan uudelleen ohut kerros geeliä. Kynsien koristelua ja ilman muuta väriä on mahdollista muuttaa aina huollon yhteydessä.


Hinnasto

Rakennekynnet uudet (neliö, ovaali, manteli)110€
Rakennekynnet, uudet, koko väri+16€
Rakennekynnet, uudet, ranskalainen tai hile kärki+22
Yksi (1) rakennekynsi(neliö, ovaali, manteli)18€
Rakennekynnet, huolto S-mitta83€
Rakennekynnet, huolto M-mitta88€
Rakennekynnet, huolto L-mitta93€
Kevyet koristelut max 10 min.6€
Vaativat koristelut max 25 min.25€
Yli neljän viikon huoltoväli+10€
Yksi uusi jatke huollon yhteydessä6€
Rakennekynsien poisto, sis.suojalakkaus72€
Rakennekynsien poisto jatkeiden vaihdon yhteydessä42€
Muualla tehtyjen rakennekynsien poisto (ei akryyli)+20€
Parafiinihoito/käsihoito lisäpalveluna25€
Värigeelaus, lyhyet luonnonkynnet70€
Värigeelaus, poisto ja uusinta80€Peruutukset 24 h ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jätetystä ajasta veloitamme 80 % palvelun hinnasta. Peruutukset voi ilmoittaa SOITTAMALLA puh. 040 547 9359.
Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.
Ben Nye Duroy LCN

Täältä löydät meidät