Kynsipalvelut ja rakennekynnet

LCN-rakennekynnet


LCN eli Light Concept Nails on maailman johtava valokovetteisen kynsikosmetiikan valmistaja.

LCN-rakennekynnet ovat kauniit, kestävät ja turvalliset geelikynnet. Menetelmä on hajuton ja myrkytön ja on ollut markkinoilla jo vuodesta 1985 ja se perustuu hammaslääketieteessä käytettäviin LED-kovetteisiin paikkamateriaaleihin.

LCN-rakennekynsien pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin. Jatkuva tuotekehittely takaa, että LCN on aina askeleen edellä muita. LCN-rakennekynsien tuotekehitys on kohdistunut materiaaleihin, jotka ottavat mahdollisimman hyvin huomioon kynnen luonnollisen rakenteen. Siksi LCN-menetelmä antaa mahdollisuuden valita jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivan tekotavan ja materiaalit. Kuka tahansa voi siis saada kauniit kynnet, jotka kestävät arjen askareissa. LCN-rakennekynnet tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta, eivätkä värjäänny.

Kynnen pituuden tai lyhyyden sekä kärjen muodon saa itse päättää. Kynnelle voidaan tehdä ranskalainen manikyyri eli valkoinen kärki geelillä, jolloin se pysyy kauniina huoltovälin ajan. Rakennekynnet on myös mahdollista lakata värigeelillä, koristella timanteilla, glitterillä, free hand-kuvioilla jne.

Rakennekynnet ovat erityinen apu myös kynsien ja kynsinauhojen pureskelijoille sekä joidenkin kynsivaurioiden peittämiseen ja korjaamiseen.

Rakennekynsihuollot


Rakennekynnet huollatetaan säännällisesti ammattilaisella yksilöllisestä kasvuvauhdista riippuen n. 2 - 5 viikon välein, jotta kynnet pysyvät kauniina ja paikoillaan. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvuvauhdista ja siitä kuinka kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet.

Huollon yhteydessä vanhaa geeliä viilataan pois, vauriot korjataan ja kasvualue täytetään uudelleen geelillä. Kynsien ilmettä, kuten muotoa, pituutta ja koristelua on mahdollista muuttaa aina huollon yhteydessä.

LCN Concept Nails tarjoaa myös monipuolisen valikoiman tarvikkeita ja hoitotuotteita, jotka täyttävät korkeat vaatimukset.

Rakennekynnet voidaan myös lakata normaalisti tavallisella kynsilakalla. Lakka pysyy kynnellä erittäin hyvin ja se poistetaan asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Rakennekynnet voidaan myös "lakata" värigeelillä tai geelilakalla, joka pysyy kynnellä seuraavaan huoltoon asti.

Säännöllisiä huoltovälejä noudattaen kynnet pysyvät kauniina ja siisteinä. Huoltoaika kannattaakin varata jo samalla, kun kynnet tehdään.

Näin pidät rakennekyntesi kauniina:

* älä revi tai nypi kynsiäsi tai geeliä
* älä käytä kynsiäsi työvälineenä
* älä naputtele pöytää tms. kynsilläsi
* ole varovainen painaessasi nappuloita kuten hissi ja WC-pönttö
* nostaessasi tavaroita tai auton ovenkahvaa sekä avatessasi auton turvavyötä käytä sormiesi sivuosaa
* suojaa kätesi kumikäsineillä koti-ja puutarhatöitä tehdessäsi

Hoito huoltojen välissä

Pitääksesi kyntesi huolitellun ja siistin näköisinä, kynsiä kannattaa itse kevyesti hoitaa huoltokertojen välillä. N. 1-2 viikon kuluttua rakennekynsien laittamisesta voi kasvurajaa tasoittaa kevyesti viilaamalla. Jos geeli on lähtenyt nousemaan irti kynnestä, kynsinauhan edessä näkyy vaalea alue geelistä. Tämä ilmaantunut alue on hyvä viilata pois. Varo kuitenkin viilaamasta omaa kynttäsi. Käytä myös kynsien lyhentämiseen viilaa, älä koskaan saksia tai kynsileikkuria!

Rakennekynsien poisto


Jos haluat luopua rakennekynsistäsi, varaa aika omalta kynsimuotoilijaltasi. älä revi itse tai viilaa kynsiä pois. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija osaa viilta geelin pois kynneltä kynttä vahingoittamatta ja neuvoa kuinka jatkossa hoidat omia kynsiäsi parhaiten.

P.S. Rakennekynsien yleistyminen on saanut aikaan sekaannusta termeistä. Rakennekynsiä tehdään erilaisin menetelmin ja ainein. Kaikissa on kuitenkin kysymyksessä sama eli kynsien pituuden ja kestävyyden vahvistaminen. Siis geelikynnet, akryylikynnet, silkkikynnet jne. ovat kaikki rakennekynsiä. Kuten myös oman kynnen päälle levitettävä geeli, jolla haetaan kynnelle muotoa ja kestävyyttä. Geelilakkaukset ja ohuet kynnenvahvistukset ovat taas aivan eri asia.

Hinnasto

Rakennekynnet, uudet90€
Rakennekynnet, uudet, koko väri, ranskalainen tai hile kärki100€
Yksi (1) rakennekynsi15€
Rakennekynnet, huolto77€
Rakennekynnet, huolto, ranskalaisen kärjen uusinta97€
Rakennekynnet, huolto, koko värin uusinta87€
Tippi huollon yhteydessä5€
Muottikorjaus huollon yhteydessä3€
Rakennekynsien poisto, sis.suojalakkaus65€
Rakennekynsien poisto + geelilakkaus80€
Rakennekynsien poisto tippien vaihdon yhteydessä35€

Kynsikoristelut Hinta materiaalien ja työn mukaan, esim. peruskoristelut 1-2 kynttä 6€, 3-4 kynttä 10€, kaikki kynnet 25€, vaativa koristelu 7€ - 10€/kynsi

Peruutukset 1 vrk ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jätetystä ajasta veloitamme 80 % palvelun hinnasta. Peruutukset voi ilmoittaa SOITTAMALLA puh. 040 547 9359.
Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.
Ben Nye Duroy LCN

Täältä löydät meidät