Käsihoidot ja geelilakkaukset sekä värigeelaus


Hemmottelukäsihoito


- kylpy, kuorinta, kynsinauhojen ja kynsien siistiminen ja hoito, naamio, parafiinihoito ja käsivoide tarvittaessa sekä hieronta

Parafiinihoidot


- Syväkosteuttava ja käsien ihoa ravitseva parafiinihoito tehostaa huomattavasti tehoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa sekä vahvistaa kudoksia. Auttaa esim. kuivuudesta johtuvien pienten haavaumien paranemista.
- Perustuu hitaasti säteilevään matalaan lämmönvaikutukseen ja soveltuu näin erinomaisesti reuman kuntoutukseen ja kivun lievitykseen.
- Tuloksena erittäin pehmeä iho, joka näyttää ja tuntuu syväkosteutetulta, terveeltä ja nuoremmalta.
- Hoito kannattaa uusia 3 - 4 viikon välein, varsinkin talvella, mutta jo yksi hoitokerta antaa näkyviä tuloksia.

Miten parafiinihoito tehdään?


- Aluksi kädet kuoritaan kosteuttavalla kuorintavoiteella, että hoitavat aineosat pääsevät imeytymään mahdollisimman tehokkaasti.
- Sitten käsille levitetään naamio, jonka jälkeen kädet upotetaan kolme kertaa parafiiniin.
- Jähmettyessään parafiini muodostaa käteen "kuoren". Tämän jälkeen kädet laitetaan muovipussiin ja päälle froteinen lämpöhansikas hoitovaikutusta tehostamaan.
- Parafiini saa vaikuttaa 10 min., jonka jälkeen parafiini poistetaan käsistä.
- Lopuksi kädet ovat taivaallisen pehmeät!

Geelilakkaus


Geelilakkaus antaa upean kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Lakkaus on yksinkertainen ja nopea tehdä. Lopputulos on ohut ja kiiltävä. Varpaankynsissä geelilakkaus pysyy jopa kaksi kuukautta!

Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle, hyväkuntoiselle luonnonkynnelle. Se on yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakkaus, joten sen avulla ei kynnen muotoa tai pituutta ole mahdollista muuttaa. Kynnenpinnan epätasaisuutta sillä kuitenkin on mahdollista peittää/korjata. Huomioitavaa: geelilakkaus ja geelikynsi ovat kaksi eri asiaa! Vrt. Rakennekynsiosio.

Kynnet huollatetaan säännöllisesti, n. 3-5 viikon välein. Huoltoväli riippuu mm. yksilöllisestä kasvuvauhdista. Lakkaus poistetaan kokonaan ja kynnelle levitetään uusi halutun sävyinen lakka. Värisävyjä on runsas valikoima ja kynnelle voidaan tehdä myös kaunis kestävä ranskalainen lakkaus eli valkoinen kärki. Geelilakatut kynnet voidaan myös koristella.

Koulutettu kynsimuotoilija tekee lakkauksen vajaassa tunnissa, huolloissa menee hiukan enemmän aikaa, kun vanha lakkaus poistetaan ensin kokonaan. Säännällisiä huoltovälejä noudattaen kynnet pysyvät kauniina ja siisteinä. Huoltoaika kannattaakin sopia samalla, kun kynnet lakataan ensimmäisen kerran.

Näin pidät geelilakatut kyntesi kauniina:

* älä revi tai nypi kynsiäsi tai geelilakkaustasi
* älä käytä kynsiäsi työvälineenä
* älä naputtele pöytää tms. kynsilläsi
* ole varovainen painaessasi nappuloita kuten hissi ja WC-pönttö
* nostaessasi tavaroita tai auton ovenkahvaa sekä avatessasi auton turvavyötä käytä sormiesi sivuosaa
* suojaa kätesi kumikäsineillä koti-ja puutarhatöitä tehdessäsi

Geelilakkauksen poisto

Jos haluat luopua geelilakkauksesta, varaa aika kynsimuotoilijaltasi. älä revi itse, viilaa tai yritä asetonilla liottaa lakkaa pois. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija osaa poistaa lakkauksen omaa kynttä vahingoittamatta ja neuvoa, miten jatkossa hoidat omia kynsiäsi parhaiten.

NNB Natural Nail Boost-menetelmä on joustava, filminohut valokovetteinen geelimäinen kestolakkaus, joka on tarkoitettu luonnonkynnelle suojaamaan, vahvistamaan ja kaunistamaan kynttä. Sisältää keratiinia. Valittavana on kirkkaan lakkauksen lisäksi nude ja hennon ruusun sävy. Erinomainen vaihtoehto, kun haluat suojaa ja tukea luonnonkynnelle, mutta et halua rakennekynsiä tai geelilakkausta. NNB-geeli levitetään suoraan puhtaalle kynnelle ja lopputulos on hyvin luonnollinen. Lakkaus uusitaan n. kahden viikon välein yksilöllisestä kasvuvauhdista riippuen, mutta sen voi antaa myös kasvaa ulos eli sitä ei välttämättä tarvitse erikseen poistattaa kynsihoitolassa. NNB-menetelmällä käsitellyt kynnet voidaan myös lakata hoitolassa tai kotona.

UUTUUS! ANTI AGING FIBER NAILTECH - nuden sävyinen kestolakkaus on suunniteltu yli 35-vuotiaille asiakkaille, jotka haluavat hoitaa omia kynsiään entistä tehokkaammin ja samalla antaa kynsille kaiken mahdollisen huomion, jolla saadaan ennaltaehkäistyä ikääntymisen merkkien näkyminen vitamiiniyhdistelmien avulla. Sopii rispaantuville, heikoille ja uurteisille lyhyille kynsille. Erinomainen vaihtoehto, kun haluat suojaa ja tukea luonnonkynnelle, mutta et halua rakennekynsiä tai geelilakkausta. Anti Aging fiber nail tech - geeli levitetään suoraan puhtaalle kynnelle ja lopputulos on hyvin luonnollinen ja nuden sävy peittää mahdollisia värivirheitä. Lakkaus uusitaan n. kahden viikon välein yksilöllisestä kasvuvauhdista riippuen, mutta sen voi antaa myös kasvaa ulos eli sitä ei välttämättä tarvitse erikseen poistattaa kynsihoitolassa.

UUTTA! Värigeelaus: Quick colour base gel, täydellinen pohja värigeeleille! Nopea oman kynnen geelaus, yksi tuote, yksi kerros ja kestävä väri. Menetelmä tekee kynnestä vahvemman, mutta pitää sen joustavana. Sisältää keratiinia, joka hoitaa luonnollista kynttä. Lopputulos on ohut ja luonnollinen.

Hinnasto

Hemmottelukäsihoito, 90 min.70€
Käsihoito ja geelilakkaus70€
Kestolakkaus40€
Geelilakkaus, yksi väri49€
Geelilakkaus, ranskalainen tai hilekärki59€
Geelilakkauksen poisto + uusintalakkaus60€
Geelilakkauksen poisto + uusintalakkaus, ranskalainen tai hile kärki70€
Geelilakkauksen poisto + suojalakkaus35€
Värigeelaus59€
Värigeelaus, uusinta70€


Kynsikoristelut Hinta työn ja materiaalien mukaan, esim. peruskoristelu 1-2 kynttä 6€, 3-4 kynttä 10€, kaikki kynnet 25€, vaativa koristelu 7€ - 10€/kynsi

Peruutukset 1 vrk ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jätetystä ajasta veloitamme 80 % palvelun hinnasta. Peruutukset voi ilmoittaa SOITTAMALLA puh. 040 547 9359.
Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.
Ben Nye Duroy LCN

Täältä löydät meidät