Jalkahoidot, värigeelaus, geelilakkaus ja Wilde Pedique

Wilde Pedique-varpaan kynnen geelaus


Olen tehnyt tällä ainutlaatuisella geelillä asiakkaille varpaankynnen korjauksia vuodesta 2004.

Wilde Pedique on varpaankynsien korjaamiseen ja vahvistamiseen tarkoitettu synteettinen, valokovetteinen ja joustava geeli, joka mukautuu jalkojen ja varpaiden liikkeisiin ja on siksi kestävä
Geeli sopii kaikille sekä terveille, että ongelmista kärsiville varpaankynsille
Varpaankynsien ongelmista yleisimpiä ovat erilaiset kasvuhäiriöt: isovarpaan kynsi kasvaa usein huonosti tai ei ollenkaan, on värjääntynyt, siitä puuttuu pala tai kynsi saattaa olla täysin tuhoutunut

Erilaisten kynsiongelmien ja -sairauksien hoidon yhteydessä WILDE PEDIQUE on hyödyllinen apuhoito

Kauniit, hyvin hoidetut jalat ovat meille tärkeät. Geelin avulla varpaan kynsistä tulee esteettisesti kauniimmat, vahvemmat ja tasaisemmat. Kynsilakka pysyy geelin avulla muotoilluilla kynsillä pitkään, mutta kynnet ovat kauniit ja huolitellut myös lakkaamattomina. Kynsiin voidaan tehdä upeita, yksilöllisiä koristeita tai "lakata" geelivärillä. Värit ja koristelut kestävät kauniina yhtä pitkään kuin geelauskin.

Ennen Wilde Pedique-käsittelyyn tuloa:
- vältä jalkojen liottamista vedessä, saunomista ja uintia (1 vrk)
- poista mahdollinen kynsilakka muutama päivä ennen varaamaasi aikaa
- vältä rasvaisten voiteiden ja öljyjen käsittelyä (1 vrk)
- jotkut lääkkeet ja luontaistuotteet voivat heikentää geelilakkauksen pysyvyyttä

WILDE PEDIQUE- kynsien huolto

Wilde Pedique-geelillä laitettuja varpaankynsiä huollatetaan noin kahden kuukauden välein.
Huoltokertojen välillä sinun ei tarvitse tehdä kynsille muuta kuin tarvittaessa lyhentää kynnen pituutta viilalla. Älä käytä saksia lyhentämiseen, ettei geeli halkea.

Ongelmakynsien korjausgeelaukset on hyvä uusia säännöllisesti, viimeistään kolmen kuukauden välein. Kotihoitoon suosittelen päivittäiseen käyttöön LCN Mykosept suihketta.

Mikäli haluat luopua varpaankynsien geelauksesta varaa aika ammattilaiselta. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija osaa poistaa geelauksen omaa kynttä vahingoittamatta ja neuvoo, miten jatkossa hoidat kynsiäsi parhaiten.


VÄRIGEELAUS: QUICK COLOUR BASE GEL, täydellinen pohja värigeeleille! Quick colour base gel on nopeampi versio rakennekynsimateriaaleista. Tarvitaan vain yksi geeli, jota laitetaan varpaan kynnelle yksi ohut kerros. Sen jälkeen kynsi "lakataan" värigeelillä, ja lopuksi levitetään upean kiillon antava viimeistelygeeli. Menetelmä tekee kynnestä vahvemman, mutta pitää sen joustavana. Sisältää keratiinia, joka hoitaa luonnollista kynttä. Lopputulos on ohut ja luonnollinen. Käytän tätä nopeampaa vaihtoehtoa Wilde Pediquen lisänä, jos asiakkaalla on esim. 1-2 korjattavaa kynttä, muut kynnet ovat normaalit ja asiakas haluaa laitattaa kynsiinsä väriä. Myös tällä tekniikalla tehdyt kynnet voi koristella.

Värigeelauksen huolto

Noudattamalla säännöllisiä huoltovälejä kyntesi säilyvät kauniina, siisteinä ja paikoillaan. Värigeelillä laitetut kynnet huollatetaan säännöllisesti ammattilaisella yksilöllisestä kasvuvauhdista riippuen n. 1 - 2 kuukauden välein. Huoltoväli vaihtelee asiakkaan oman kynnen kasvuvauhdista johtuen. Huoltoaika kannattaakin varata jo samalla, kun kynsiin laitetaan värigeelaus.

Huollon yhteydessä väri ja vanhaa geeliä viilataan pois, mahdolliset vauriot korjataan ja kynnelle laitetaan uudelleen ohut kerros geeliä. Kynsien koristelua ja ilman muuta väriä on mahdollista muuttaa aina huollon yhteydessä.


Perusjalkahoito

Jalkahoidossa poistetaan kuiva ja kovettunut iho rentouttavan jalkakylvyn jälkeen. Kynnet leikataan, viilataan, ja kynsinauhat siistitään sekä hoidetaan tarpeen mukaan. Lopuksi jalkoihin levitetään hoitava/kosteuttava jalkavoide.

Hemmottelujalkahoito

Perusjalkahoidon lisäksi hemmottelujalkahoito sisältää jalkojen hellävaraisen kuorinnan, rentouttavan lämpönaamion (parafiini) ja lopuksi jalat hierotaan kevyesti.

- saatavana valikoima laadukkaita tuotteita jalkojen kotihoitoon.

Parafiinihoito


Syväkosteuttava ja jalkojen ihoa ravitseva parafiinihoito tehostaa huomattavasti tehoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa sekä vahvistaa kudoksia. Auttaa esim. kuivuudesta johtuvien pienten haavaumien paranemista.
Perustuu hitaasti säteilevään matalaan lämmönvaikutukseen ja soveltuu näin erinomaisesti reuman kuntoutukseen ja kivun lievitykseen.
Tuloksena erittäin pehmeä iho, joka näyttää ja tuntuu syväkosteutetulta, terveeltä ja nuoremmalta.
Hoito kannattaa uusia 3 - 4 viikon välein, varsinkin talvella, mutta jo yksi hoitokerta antaa näkyviä tuloksia.

Miten parafiinihoito tehdään?


Aluksi jalat kuoritaan kosteuttavalla kuorintavoiteella, että hoitavat aineosat pääsevät imeytymään mahdollisimman tehokkaasti.
Sitten jalkoihin levitetään naamio, jonka jälkeen jalat upotetaan kolme kertaa parafiiniin.
Jähmettyessään parafiini muodostaa jalkaan "kuoren". Tämän jälkeen jalat laitetaan muovipussiin ja päälle froteinen lämpötossu hoitovaikutusta tehostamaan.
Parafiini saa vaikuttaa 10 min., jonka jälkeen parafiini poistetaan jaloista.
Lopuksi jalat ovat taivaallisen pehmeät!

Jos haluat parafiinihoidon lisäpalveluna Wilde pedique-geelauksen, varpaankynsien geelilakkauksen tai -värigeelauksen
yhteyteen, ilmoita siitä varauksen yhteydessä, jotta tiedän varautua, koska parafiinin sulatus vie aikaa.

Geelilakkaus


LCN-Recolution geelilakkaus antaa varpaan kynsille upean ja kestävän lakan jopa kahdeksi kuukaudeksi! Lakkaus on yksinkertainen ja nopea tehdä. Lopputulos on ohut ja kiiltävä.

Geelilakkaus muistuttaa perinteistä kynsien lakkausta ja on tarkoitettu terveelle, hyväkuntoiselle luonnonkynnelle. Se on yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakkaus, joten sen avulla ei kynnen muotoa tai pituutta ole mahdollista muuttaa. Kynnenpinnan epätasaisuutta sillä kuitenkin on mahdollista peittää/korjata.

Huomioitavaa: geelilakkaus ja Wilde Pedigue-geelikynsi ovat kaksi eri asiaa!

Ennen geelilakkaukseen tuloa:
- vältä jalkojen liottamista vedessä, saunomista ja uintia (1 vrk)
- poista mahdollinen kynsilakka muutama päivä ennen varaamaasi aikaa
- vältä rasvaisten voiteiden ja öljyjen käsittelyä (1 vrk)
- jotkut lääkkeet ja luontaistuotteet voivat heikentää geelilakkauksen pysyvyyttä


Kynnet huollatetaan säännöllisesti, n. 1-2 kuukauden välein. Huoltoväli riippuu mm. yksilöllisestä kasvuvauhdista. Lakkaus poistetaan kokonaan ja kynnelle levitetään uusi halutun sävyinen lakka. Värisävyjä on runsas valikoima ja kynnelle voidaan tehdä myös kaunis kestävä ranskalainen lakkaus eli valkoinen kärki. Geelilakatut kynnet voidaan myös koristella.

Koulutettu kynsimuotoilija tekee lakkauksen vajaassa tunnissa, huolloissa menee hiukan enemmän aikaa, kun vanha lakkaus poistetaan ensin kokonaan. Säännöllisiä huoltovälejä noudattaen kynnet pysyvät kauniina ja siisteinä. Huoltoaika kannattaakin sopia samalla, kun kynnet lakataan ensimmäisen kerran. Pidäthän huolta kynsistäsi myös kotona huoltojen välillä!

Näin pidät geelilakatut kyntesi kauniina:
* älä revi tai nypi kynsiäsi tai geelilakkaustasi

Huom. Koska eri geelilakkamateriaalit eivät välttämättä ole yhteensopivia, niiden yhdistäminen ei ole suositeltavaa.

Geelilakkauksen poisto

Jos haluat luopua geelilakkauksesta, varaa aika kynsimuotoilijaltasi. Muista ilmoittaa etukäteen, jos olet varannut ajan geelilakkauksen uusintaan ja päätätkin poistattaa lakkauksen kokonaan. Älä revi itse, viilaa tai yritä asetonilla liottaa lakkaa pois. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija osaa poistaa lakkauksen omaa kynttä vahingoittamatta ja neuvoo, miten jatkossa hoidat omia kynsiäsi parhaiten.

Hinnasto

Jalkahoito72€
WILDE PEDIQUE varpaan kynnen korjaus geelillä, yksi kynsialk. 28€
Geelilakkaus, yksi väri67€
Geelilakkaus, ranskalainen tai hile kärki77€
Parafiinihoito/jalkahoito lisäpalveluna+27€
Geelilakkauksen poisto ja uusintalakkaus77€
Geelilakkauksen poisto ja uusi ranskalainen tai hile kärki87€
Kynsikoristelutalk. 6€
Geelilakkauksen poisto37€
Värigeelaus varpaisiin80€
Värigeelaus, poistoja uusinta90€

Peruutukset 24 h ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jätetystä ajasta veloitamme 80 % palvelun hinnasta. Peruutukset voi ilmoittaa SOITTAMALLA puh. 040 547 9359.
Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.
Ben Nye Duroy LCN

Täältä löydät meidät