Häämeikkaukset

Häämeikki tehdään aina morsiamen toiveiden mukaan ottaen huomioon hääpuvun tyyli/väri, kukat ja kampaus. Häämeikissä suositaan tavallisesti klassisia kaunistavia tekniikoita. Yleensä häämeikki on luonnollinen, heleä ja raikas, mutta morsiamen oma meikkaustyyli vaikuttaa. Tärkeintä on, että sinulla morsiamena on kaunis olo meikissä ja että se kestää läpi tärkeän päivän. Häämeikkiin käytetään ja toivotaan yleensä neutraaleja värejä ja häivytettyjä pehmeitä linjoja. Toivottu lopputulos on yleensä raikastava, pehmeä ja kaunistava. Iho saa näyttää terveeltä ja kuulaalta, muttei saa liikaa kiiltää. Meikki saattaa usein hävitä kuvissa, joten mustaa väriä ei kannata kokonaan vältellä silmämeikissä, vaan ainakin rajaus kannattaa tehdä mustalla eyelinerilla, jota voi tarvittaessa pehmentää luomivärillä. Ripsitupsut ovat luonnollisempi vaihtoehto nauharipsille ja ovat myös mukavamman tuntuiset ainakin tottumattomalle käyttäjälle. Häämeikissä käytetään ripsi-ja rajausväriä, jotka kestävät mahdolliset kyyneleet. Morsiamen mukana on hyvä olla puuteria ja huulipuna, jotka voi hankkia meikin yhteydessä.
Häämeikin hintaan sisältyy meikin suunnittelu etukäteen. Tarvittaessa voidaan tehdä ns. koemeikki, jonka hinta on sama kuin perusmeikkaus tai juhlameikkaus asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Muutamia asioita onnistuneeseen häämeikkiin:

. aloita ihonhoito ajoissa ja tee siitä itsellesi jokapäiväinen rutiini
. hyvin hoidetulla iholla meikki näyttää paremmalle ja pysyy kauniina pidempään
. meikin alle laitan kaiken tarvittavan, joten tule meikkiin puhtain kasvoin
. tule ajoissa ja mieluiten yksin. Morsiamen meikkiin varaan aikaa n. 1h15min. ja sulhaselle 15 - 30min.
. varaa myös kaasolle, äideille ja muille halukkaille aika meikkaukseen. Työskentelen yksin eli varaan teille ajat peräkkäin
. tee häävalmistelut ajoissa, niin voit nauttia hääpäivästäsi kiireettömästi!

Teen myös:

. kestovärjäyksiä ripsiin ja kulmiin
. ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointeja
. rakennekynsiä ja kesto-ja geelilakkauksia, joilla saat itsellesi kauniit kädet juhlapäivääsi
. käsi-ja jalkahoitoja sekä varpaankynsien geelauksia ja geelilakkauksia
. ihokarvojen poistoja sokerointimenetelmän avulla
- tällaiset hoitotoimenpiteet kannattaa tehdä muutamaa päivää ennen hääpäivääHinnasto

Häämeikki130€
Sulhanen32€

Peruutukset 24 h ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jätetystä ajasta veloitamme 80 % palvelun hinnasta. Peruutukset voi ilmoittaa SOITTAMALLA puh. 040 547 9359.
Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.
Ben Nye Duroy LCN

Täältä löydät meidät